Ankara Şoförlü Vip Araç Kiralama

ankara-soforlu-arac-kiralama

Ankara Şoförlü Araç Kiralama

Ankara Şoförlü Araç Kiralama

Ankara’da Ulaşım sorunlarınızı bitirecek bir hizmet !

Ankara Şoförlü Araç Kiralama

         Türkiye’nin herhangi bir yerinde ikamet etseniz de Ankara’ ya başkent olması sebebiyle elbet bir gün gelmeniz gerekebilir, bu geliş sebebi ticari ya da kültürel olabilir.

         Ankara’ ya kendi aracınız ile gelmeniz dışında otobüs, uçak ya da hızlı trenle geldiğiniz takdirde. Doğal olarak ortaya bir ulaşım  problemi doğmaktadır.

         Bu soruna çözüm olabilmek için araçlarımızı şoförleriyle beraber kullandırma hizmeti Ankara Şoförlü Araç Kiralama Hizmetini sizlere sunuyoruz.

Şoförlü Araç Kiralama Hizmeti ?

         Şoförlü Araç Kiralamaları alınmak istediğiniz lokasyonu ( Ev, iş, Otobüs garı, Havalimanı, Hızlı Tren Garı ) belirlediğiniz yerden başlamak üzere nasıl bir programınız varsa bütün program boyunca kesintisiz olarak şoförümüzün ve aracımızın size eşlik etmesidir.

Şoförlü Araç Kiralamanın Avantajları

       Yukarıda belirttiğimiz gibi başlangıç noktanızdan itibaren ulaşımda size eşlik edecek, profesyonel destek alacağınız şirketin bulunması zamanı tasarruflu ve en verimli şekilde kullanmanız sizler için en büyük avantajdır. 

       Şehir trafiğinde oluşabilecek herhangi bir sorun ya da stresle karşılaşmadan bütün işlerinizi bitirip akşam ailenizin yanında olabilirsiniz.

Bu ya da benzeri sorunlarla karşılaşmamak için Şoförlü Araç Kiralama güzel bir seçim.

Şoförlü Araç Kiralamayı Kimler Kullanabilir ?

Portföyümüzden aldığımız istatistikler sonucu bu alt başlıkta sizlere kimler bu hizmeti alıyor belirteceğiz.

Başlıca kullanlar tabiki akla ilk gelen: İş İnsanları  (  İş Adamları ) profesyonel bir hayatta zaman en önemli kaynaktır. Bu yüzden zamanı en verimli kullananlar bu hizmeti tercih ediyor.

Olmazsa olmaz Turist Grupları : Her ne kadar başkent Ankara turizm yönünden yoksun olsa da Anadolu Turlarına gelen turistler şöyle bir Ankara’ ya bir bakıp geçiyor. Genellikle havalananından alınıp Ankara Kalesi, 1. TBMM ve Anıtkabir’e uğrayıp Kapadokya bölgesine geçiyor.

Sanatçı ve Tanınmış Kişiler (Şarkıcı, Sunucu, Oyuncu, Youtuber) :Ankara’ da çekilen programlar için düzenli olarak ya da birkaç saatlik söyleşi, açılış, imza günü için gelen kişiler sürekli Şoförlü Araç Kiralama Hizmetinden yararlanmaktadır.

Yaptığımız en resmi iş ise Yabancı Devlet misafirleri : Heyet diye tabir ettiğimiz Devlet Misafirleri Ankara’ ya gelmeden günler öncesinde bize program bildirilir ( Gizlidir ) bu taşımacılığı gerçekten profesyoneller yapabilir.

Son olarak bu hizmetimizden zamandan tasarruf yapmak isteyen, Araç kullanmak istemeyen ya da Ankara’ da kullanabileceği özel aracı bulunmayan veya kalabalık grup şeklinde iş ya da kültürel şehiriçi gezi yapacak gruplar kullanmaktadır. 

Siz de bu eşsiz profesyonel hizmet almaya ne dersiniz?

Ankara Şoförlü Araç Kiralama ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular 

  1. Soru : Bu hizmet için kredi kartıma bloke konuluyor mu ?

Cevap : Hayır, bu hizmet normal araç kiralama tarzında değildir. Şoförüyle birlikte verdiğimiz için tüm sorumluluklar bize aittir.

     2. Soru : Bir başkası için sizden bu hizmeti talep edebilir miyim ?

 Cevap : Evet, rezervasyonu siz yapıp yolcu bilgilerini tarafımıza ilettiğiniz takdirde bir başkası adına bu hizmeti satın alabilirsiniz.

    3. Soru : Hizmetin içerisine sadece araç ve şoför hizmeti mi dahil ?

Cevap : Bu anlaşmamıza göre değişkenlik gösterir. Standart Hizmet ( Başlangıçtan itibaren 100 kilometrelik yakıt ve 8 saatlik kullanım ) fiyata dahildir. Fakat standart hizmet alımında fiyatlar farklılık gösterebilir.

    4. Soru : Sadece Vip Araçlarınızı mı bu şekilde kiralayabiliyoruz ?

Cevap : Hayır, Sedan araçlarımız, Minibüslerimiz ve Otobüslerimiz de bu şekilde hizmetinizdedir.

    5. Soru : Anlaştığımız hizmet değişkenlik gösterdiğinde nasıl bir ekstra uygulanıyor ?

Cevap : Kilometre aşımında, her kilometre için hizmet bedelinin ekstra %5 i. Saatlik kullanım aşımında da hizmet bedelinin %20 si ekstrab olarak uygulanır.

Diğer Hizmetlerimizle ilgili sorulara devam ediyoruz

     6. Soru : Düğünüm için de sizden yine aynı şekilde Şoförlü araç kiralayabilir miyim?

Cevap : Tabiki, aynı şekilde araçlarımızı süsletebilir ve kullanabilirsiniz.

     7. Soru : Tatile de sizin aracınızla gidebilir miyim ?

Cevap : Evet, eğer sadece sizi tatil yerine bırakıp ve tatil bitişinde yine oradan alacaksak Şehirlerarası Transfer Hizmetimize bakabilirsiniz. Tatil boyunca aracımız size eşlik te edebilir. Konaklama masrafları tarafınıza aittir.

      8. Soru : Yurt dışından misafirlerimiz gelecek onları havaalanından karşılayıp Ankara’ yı ve daha sonra başka şehirleri de gezdirebilir misiniz ?

Cevap : Tabiki, şoförlerimiz yabancı dil bilmekte bu sebeple havaaalanında rahatça buluşup araca bindirdikten sonra istediğiniz programı yapabiliriz.

      9. Soru : Ben İstanbul’ dayım fakat annemler Ankara’ da onları alıp İstanbul’ a getirebilir misiniz ? Ödemeyi ben yapmak istiyorum mümkün mü?

Cevap : Tabiki, rezervasyon anında sadece iş bedelinin %30 ‘unu ödeyip. Kalanını ailenize kavuştuğunuzda araçta nakit olarak, kredi kartı ya da banka havalesiyle ödeyebilirsiniz.

    10. Soru :  Ankara dışında başka şehirlerde de bu hizmetinizden yararlanabilir miyim?

Cevap : Evet, başta Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir ve Bodrum’ da Gemak Vip Turizm Kalite farkıyla Şoförlü Araç Kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Şirketimiz Hakkında

Ankara Transfer Hattı, bir Gemak Vip Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti. iştirakidir. Şirketimiz Havalimanı Transferlerinden, Şehirlerarası Vip Transferlere, Kongre ve Seminer Taşımacılığından, Sanatçı, Heyet ve Protokol Taşımacılığına kadar tüm seyahat organizasyonlarını en iyi ve en ekonomik şekilde gerçekleştirmektedir.

Bununla ilgili olarak müşteri geri bildirimlerimize objektif bir mecrada bakmak için lütfen Buraya Tıklayın

Yukarı da yazan bu hizmetler içeriği gereği oldukça önemli olmakla beraber icraatı aşamasında tecrübe ve kabiliyet önem arz etmektedir. Ankara Transfer Hattı  her organizasyonda olduğu gibi Heyet ve Protokol taşımacılığında gizlilik ilkesini sürekli göz önünde bulundurmaktadır.

Dikkat Ettiğimiz Hususlar

  • Araçlar sürekli olarak dezenfekte edilmektedir.
  • VIP taşımacılıkta sürücülerin adli sicil kaydı kesinlikle bulunmaz.
  • Verilen saatten önce araçlarımız temiz, sürücülerimiz düzgün giyimli ve disiplinli bir şekilde istenilen yerde olur.
  • Ulaşımı sağlanacak kişiyle ilgili kesinlikle bilgi paylaşılmaz.
  • Konvoy olacak ise araç statüsüne kesinlikle uyulur.
  • Araç kiralama süresi boyunca, güvenlik kuralları gereğince başka işlerde kullanılmaz.
  • Sürücü bilgileri organizasyondan haftalar önce verilebilir.

Sürücüler gerekli sürücü belgelerine sahip, sigortalı daimidir. Söz konusu taşımacılık olduğunda akla ilk gelen, ülke geneli faliyet gösteren firmamız 7 Gün 24 Saat hizmetinizdedir.

Ankara Transfer Hattı hizmet kalitesinden ödün vermeden yoğun organizasyonlarda profesyonellik ilkesini sürekli göz önünde bulundurarak Profesyonel ekibiyle birlikte başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Yapılacak organizasyonlarınızı herhangi bir sorun ve bir aksama yaşamadan bitirmek istiyorsanız bizimle iletişime geçin.

Ankara Şoförlü Araç Kiralama Fiyatları

AraçFiyat
Mercedes Vito750 TL
Volkswagen Cravelle650 TL
Ankara Şoförlü Araç Kiralama Fiyatları

Araçlarımızın detaylı bilgilerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bizi Takip Etmeyi Unutmayınız !

WhatsApp chat